Projecten

Cabosse Trainingsacteren

In het trainingsacteren is er ruimte om theater in te zetten als middel, om de deelnemers te laten ervaren, geloven en ontroeren. Situaties vanuit verschillende kanten belichten en zo een dilemma of conflict oplossen is een uitdaging. Het in inspirerend werken met groepen die zich kwetsbaar durven op te stellen. Je leert vanuit durven de theorie, over jezelf en over de ander. Dit maakt het vak trainingsacteren heel dankbaar.

Mayon is als actrice een zeer transparante en toegankelijke speelster, ze zorgt dat de drempel laag ligt om te gaan spelen door eerst diverse oefeningen te doen.  Ook is ze enthousiast en werkt ze met veel humor, waardoor bijvoorbeeld de theoretische stof niet te zwaar wordt.

Mayon werkt sinds 2015 regelmatig als trainingsactrice bij Cabosse, gespecialiseerd in het ontwikkelen van krachtig en persoonlijk leiderschap in Kinderopvang en Peuterspeelzalen.

Meer informatie

Van Vrouwen

Samen met klasgenoten van de HKU richtte ze Theatergroep van Vrouwen op, met de passie om speels en fris educatief jeugdtheater met sociaal maatschappelijke thema’s te maken.  Theatergroep van Vrouwen maakt jeugdtheater met een rauw randje. Binnen hun voorstellingen zijn ze altijd op zoek naar contact met het publiek. Zij zoeken de balans tussen het publiek confronteren en een intieme sfeer creëren. Kenmerkend voor deze theatergroep is het behandelen van gevoelige thema’s met een flinke dosis humor. Momenteel spelen zij met “Val je op mij?” een voorstelling over homoseksualiteit, identiteit en puberteit voor het voortgezet onderwijs. En “ESTHERS” een speelse voorstelling over hebzucht en vriendschap voor de middenbouw van de basisschool.  Theatergroep van Vrouwen speelt in kleine theaterzalen, op scholen en festivals.